Wij presenteren:

Wij presenteren:

Samenwerking SportMatchNoord en SportWorks

SportMatchNoord wil organisaties helpen bij het invullen van hun sportvacatures en werkzoekenden volwaardige banen in de sport bieden. Het zet zich in om de juiste sportprofessionals bij organisaties te plaatsen zodat de samenleving meer gaat bewegen, gezonder wordt en sport & bewegen gewoon leuk blijft vinden. Een overtuiging die naadloos aansluit bij SportWorks. Zij ontwikkelen mens en organisatie door middel van competentie- en persoonlijkheidsassessments en online soft skills trainingen en persoonlijke coaching. Zo zorgen zij dat een optimale match een succesvolle duurzame samenwerking wordt….

Online assessment
SportWorks en SportMatchNoord gaan samen opdrachtgevers en kandidaten inzicht bieden in persoonlijkheid en competenties. Dit draagt bij aan een betrouwbaar beeld over het potentieel van sportprofessionals en -organisaties. Het biedt inzicht in competenties, drijfveren en gedragsstijlen. Het online assessment is inzetbaar voor opdrachtgevers bij de werving en selectietrajecten, en ook voor kandidaten om met persoonlijk inzicht hun kansen op de sportarbeidsmarkt te vergroten. 

Gekoppeld aan werving en selectietraject
Welke groeimogelijkheden heeft een medewerker? Op welke gebieden heeft hij/zij behoefte aan ondersteuning of coaching? Waar zitten zijn talenten? Welke (team)rol past het beste? Neem ik de best passende kandidaat aan? Om antwoord te krijgen op deze vragen is het van belang om goed inzicht te krijgen in de functie en de medewerker die je aan wil nemen.

Het online competentie- en persoonlijkheidsassessment geeft inzicht in competenties; talenten en kwaliteiten, en ook in valkuilen en uitdagingen. Je kunt een feitelijke verwachting vaststellen met betrekking tot succesvol functioneren in een functie en het team.

Het assessment is naast selectie inzetbaar voor coaching, persoonlijke ontwikkeling, training en re-integratietrajecten, loopbaanadvies, teamontwikkeling en als je afscheid gaat nemen van een medewerker.

Persoonlijk inzicht
Elke sportprofessional heeft drijfveren, talenten, kwaliteiten en natuurlijk ook ontwikkelpunten. Maar hoe breng je die in kaart en waarom is dat van belang? Inzicht in je sterke punten, interesses, drijfveren en ontwikkelpunten helpt je om de dialoog aan te gaan. Waar wil jij je verder in ontwikkelen en welke functies en rollen passen het beste bij jou? Waar krijg je energie van? Wij brengen dit ander helder in kaart en koppelen in een persoonlijk (online) gesprek de resultaten terug. 

SportMatchNoord en SportWorks werken samen aan een nog betere match en versterken sportorganisaties zodat zij er voor kunnenzorgen dat Sport & Bewegen nog meer in onze samenleving geïntegreerd wordt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de samenwerking, over onze diensten en de online assessments? Mail ons via info@sportmatchnoord.nl of laat je terugbellen.